وردپرس یک CMS منعطف است که به چندین کاربر اجازه می‌دهد تا شرکت طراحی سایت در مشهد وب‌سایت‌هایی را بدون کدنویسی ایجاد و اجرا کنند. سفارشی کردن آن آسان تر از یک سایت HTML است، اما حفظ یک وب سایت دشوارتر خواهد بود. با یک وب سایت HTML؛ نیازی به نگرانی در مورد سازگاری افزونه یا نگهداری وب سایت نیست. با این حال، زیرا برای ایجاد هرگونه تغییر به یک توسعه دهنده نیاز دارید. شما کنترل بسیار کمی بر روی سایت خود خواهید داشت.

PHP یک زبان سمت سرور است، به این معنی که به طور کامل بر روی سروری که وب سایت را میزبانی می کند اجرا می شود. بنابراین وقتی یک بازدیدکننده سایت یکی از URL های صفحه شما را تایپ می کند، کد PHP روی سرور شما درخواست را دریافت می کند و محتوای مناسب را از پایگاه داده وردپرس شما بیرون می کشد. سپس آن محتوا را به یک فایل HTML (و فایل های CSS همراه) تبدیل می کند و آن را برای بازدید کننده درخواست کننده ارسال می کند. از آنجایی که هسته وردپرس به زبان PHP نوشته شده است، توسعه دهندگان می توانند افزونه ها و تم هایی ایجاد کنند که در فایل های PHP خودشان اجرا می شوند و از محتویات هر پایگاه داده ای که دوست دارند استفاده کنند.
تفاوت بین سایت های وردپرس و HTML چیست؟
به طور کلی بین سایت های ایجاد شده با این روش به روش های زیر تفاوت هایی وجود دارد:
دانلود سریع
صد
آسان برای استفاده
هزینه
مهارت های وبلاگ نویسی
در این بخش به بررسی هر یک از عوامل در دو روش طراحی وب می پردازیم:
تفاوت بین وب سایت وردپرس و وب سایت با کد HTML
از سال 2015، سرعت بارگذاری یک وب سایت به یکی از مهم ترین عوامل در اندازه گیری قابلیت اطمینان تبدیل شده است. آمارها نشان می دهد که اگر اولین بازدید کاربر از سایت بیش از 5 ثانیه طول بکشد تا بارگذاری شود، به احتمال زیاد 90 درصد از کاربران از بازدید صرف نظر می کنند. بیایید این فاکتور مهم را در دو سایت وردپرسی و HTML مقایسه کنیم.
سرعت سایت وردپرس
نقطه ضعف سایت وردپرس این است که به PHP و پایگاه داده نیاز دارد که بر زمان بارگذاری تأثیر می گذارد. هر بار که یک بازدیدکننده در سایت شما قرار می گیرد، سرور شما باید کد PHP را اجرا کند و اطلاعات را از پایگاه داده شما بازیابی کند تا اطلاعات صحیح را برای بازدیدکننده نمایش دهد. از آنجا که این فرآیند به منابع سرور بیشتری نسبت به یک صفحه HTML نیاز دارد، می تواند باعث افزایش زمان بارگذاری و تاخیر شود.
با این حال، با انتخاب یک ارائه دهنده میزبانی سریع، خرید یک شبکه تحویل محتوا (CDN)، بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر و انجام سایر اقدامات برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود، می توانید انتظارات سرعت مصرف کنندگان خود را برآورده کنید.
سرعت سایت HTML
همانطور که در بالا ذکر شد، برای بارگذاری صفحات HTML نیازی به اجرای PHP یا نمایش داده های پایگاه داده نیست. این بدان معناست که در صورت بهینه سازی کد، صفحات HTML سریعتر از صفحات وردپرس بارگذاری می شوند.
چندین مرحله وجود دارد که می توانید برای بهینه سازی HTML وب سایت خود انجام دهید تا مطمئن شوید وب سایت شما سریعتر بارگذاری می شود. این مراحل شامل حذف فضای خالی و نظرات غیر ضروری، ذخیره محتوای شما، کاهش تعداد اسناد داخلی، برش و فشرده سازی تصاویر، استفاده از بارگذاری تنبل تصاویر و موارد دیگر می باشد.
استفاده از وردپرس و سایت های کدگذاری شده آسان است
با وردپرس می توانید بدون نیاز به کدنویسی از ابتدا وب سایت خود را داشته باشید یا حتی بدانید که چگونه کدنویسی کنید. شما به راحتی می توانید محتوا را ایجاد و مدیریت کنید، ظاهر سایت خود را تغییر دهید و تنظیمات آن را در پنل داخلی پیکربندی کنید و به راحتی قابلیت های آن را از طریق افزونه ها گسترش دهید.
کارهای ساده وردپرس مانند افزودن و ویرایش محتوا، گسترش عملکرد سایت و تغییر ظاهر آن هنگام ساخت یک سایت HTML بسیار دشوارتر خواهد بود. زیرا داشبوردی با ویژگی ها و دکمه ها، تم ها یا افزونه های داخلی برای خودکارسازی این وظایف نخواهید داشت. شما باید HTML و CSS را خودتان بنویسید یا برای انجام آن به کسی پول بدهید.